Boligbyggelagenes Medlemsfordeler logo
Håndverkerpoolen logo
Bolig og Interiør

Leverandør & Håndverkerpool

Dyktige fagfolk raskt tilgjengelig når du trenger det

KOBBL har samlet god kompetanse i en pool,  slik at du har dyktige fagfolk raskt tilgjengelig når du trenger det.

Ta direkte kontakt med våre utvalgte leverandører og håndverkere.

Haget Rørleggerbedrift (Bademiljø)
Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.
Kontakt oss på oss på: Tlf 62 82 72 03

Kongsvinger Rørleggerservice
Kongsvinger Rørleggerservice har dyktige håndverkere, som yter god service. Vi samarbeider med flere yrkesgrupper ved behov. Vi leverer og monterer kun godkjente fra anerkjente leverandører.
Ring oss, så tar vi en befaring for å gi et gunstig pristilbud.
Kontakt oss på oss på: Tlf 62 81 63 25

OPTICE A/S
Vi er et firma som jobber med rengjøring av ventilasjonsanlegg, både i offentlige og private sektor. Våre kunder er alt i fra gatekjøkken, restauranter, skoler, barnehager, sykehjem, sykehus, borettslag, eiendomsselskap osv. Hovedkontoret vårt ligger på Kongsvinger – Rasta. Så er du opptatt av et godt inneklima – ren luft, bedre varmeøkonomi – lenger levetid på anlegget, og ikke minst å redusere fare for brann – vil vi være en naturlig samarbeidspartner for dere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, hvor vi kan befare og kartlegge et eventuelt behov dere har for en rengjøring. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt og uforpliktende for boligselskaper som bruker KOBBL som forretningsfører.
Tlf: 900 68 536, Jan T. Sandvik, daglig leder.

Comfort Kongsvinger
Comfort Kongsvinger kan tilby følgende tjenester og produkter: Totalrenovering bad, murer, flislegging, rørlegger, flisutsalg og baderomsbutikk med utstillinger.
Kontakt oss på oss på: Tlf 62 81 54 36.

Bygdeelektrikeren
Bygdelektrikeren er et firemannsfirma som har adresse på Skotterud, men har oppmøteplass på Kongsvinger. Vi kan ta på oss de fleste typer oppdrag. Er det for stort eller komplisert, pleier vi å samarbeide med andre om det. Vi har mest serviceoppdrag, mange bad og bytte av sikringsskap.
Kontakt oss på: 62 83 68 82
 
ØMF WITO AS - Serviceavdelingen
Serviceavdelingen kan bla. hjelpe til med: Rehabilitering og vedlikehold av boliger, hytter og driftsbygninger etc. Tilbygg, garasjer, mindre hytter, anneks, komplette løsninger på rehabilitering av bad, fundamentering, flislegging, rehabilitering av betongkonstruksjoner, muring av peiser og piper, skifte vinduer/dører/kledning/nytt tak, utbedre byggskader.

Kontakt oss på oss på: Tlf 95 98 35 55 (Kjell Ødegård)

Soltvedt Bygg
Tømrer og håndverkertjenester i Kongsvinger-regionen. Tre mann med lang erfaring. Opptatt av kvalitet og gjennomføring.
Ta kontakt for befaring og pristilbud!

Tlf: 916 35 675 / post@soltvedt-bygg.no

Granli.no
Vi utfører blåseisolering av nye og gamle hus. Vi har entreprenørvirksomhet med 8 tømrere og utfører betongsaging og kjerneboring. Vi hjelper deg med energiøkonomiserende tiltak.

Boligselskap som bruker KOBBL som forretningsfører får 5% rabatt og gratis befaring.
Kontakt oss på: Tlf: 911 95 911 / post@granli.no / www.granli.no

Lavenergisystemer
Balansert ventilasjon – rett i veggen

KOBBL tilknyttede boligselskap tilbys:
• Gratis CO2 måling i en leilighet.
• Gratis dimensjonering av luftskifte og varmegjenvinningsgrad i alle leiligheter.
• Gratis befaring i boligselskap.
• Spesialpris på test i en boenhet eller styrerom/vaktmesterkontor.
Kontakt oss på: Tlf: 944 76 073 / post@lavenergisystemer.no / lavenergissytemer.no

EIDSKOG OG KONGSVINGER SEPTIK AS
- Slamsuging av kummer
- Høytrykkspyling og rensing av alle typer rør både vann og avløp
- Rørinspeksjon med rapportering
- Rørfornying med foring
- Innmåling av kummer og ledningstraseer med landmålerutstyr og sonder
- Innlegging og retting i kartverk av VA ledninger og kummer
- Kloring og trykkprøving av vannledninger
Kontakt oss på: Tlf: 62 83 54 30 / post@eidskogseptik.no

EIDSIVA BREDBÅND
Eidsiva Bredbånd tilbyr internett og TV-løsninger til boligselskaper forvaltet av KOBBL i Innlandet Fylke. Boligselskapene får 15% rabatt på valgt kollektivt produkt. Ved nyinstallasjon i boligselskap vil Eidsiva Bredbånd bistå beboere med oppkoblingshjelp av medfølgende TV og bredbåndsutstyr ved behov. Tjenesten er inkludert i boligselskapets abonnementsvederlag.
Ta kontakt med: Key Account Manager for avtalen på tlf: 959 81 630 / larse.kirkeeide.vasslid@eidsiva.no

PROSJEKTRÅD INNLANDET AS
Vi er et rådgivningskontor på Kongsvinger med sivilingeniører, ingeniører og tekniske tegnere. Vi kan hjelpe dere med prosjektadministrasjon (prosjektledelse, byggeledelse, SHA koordinering og kostnadsberegning) og byggeteknisk rådgivning (beregninger, tegninger, byggemeldinger, lage konkurransegrunnlag, uavhengig kontroll, tilstandsanalyser og brannvernsplaner).
Kontakt oss på: 62 88 28 20 / post@prias.no

TOPOS ARKITEKTUR OG DESIGN
Vi hjelper deg med ditt spesielle behov innen arkitektur, landskap og plan. Vi gjør arkitekturprosjektering, stedsforming, landskapsplanlegging og arbeid som ansvarlig søker. Gjennom vår tverrfaglighet i arkitektur og planlegging kan vi skape gode fysiske omgivelser for ditt prosjekt. Våre prosjekter favner fra mindre til større boligprosjekter, næringsbygg, stedsutforming, reguleringog planoppgaver. Vår tverrfaglighet gir nye perspektiver og helhetlige løsninger for våre kunder. Gjennom KOBBL tilbyr vi meget erfarne seniorarkitekter til rabattert pris.
Kontakt oss på: 996 24 027 / jon.guttormsen@toposark.no 

EIDSIVA ENERGI
Gjennom avtalen med KOBBL tilbyr vi rabatterte priser på installasjon av elbil-ladere og solcelleanlegg både til private husholdninger og til borettslag og sameier.
Kontakt ang. solcelleanlegg: Magnus Bakken | Produktsjef Sol Tlf. 997 99 120 | E-post: magnus.bakken@eidsiva.no www.eidsivaenergi.no/solceller/ Kontakt ang. hjemmelader: Torfinn Fæste-Belbo | Produktsjef Lading Tlf. 959 65 459 | E-post: torfinn.faeste-belbo@eidsiva.no 

NES BYGDESERVICE
Vi er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere og andre selvstendig næringsdrivende som kan levere et bredt spekter av tjenester, bla: Vaktmestertjenester, trefelling og stubbefres, vintervedlikehold (snørydding - strøing ++), grøntvedlikehold (plen - hekk - bed ++), renhold, flytting, rydding, bortkjøring, snekring, minirenseanlegg, hjemmetjenester og gravstell.
Kontakt oss på: Tlf: 63 90 48 00 / post@nesbygdeservice.no

JENS DAHL AS
Vi er autorisert elektro installatør, og utfører de fleste typer elektriske installasjoner. Våre lokaler ligger i Industriveien på Kongsvinger. Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat, eller for å se vår lille utstilling. Kontakt oss på: 62 81 44 83 / post@jensdahl.no

BALCO
Balco har all kompetanse i eget hus når det gjelder balkongprosjekter. Egen produksjon og produktutvikling i moderne og effektive lokaler. Ta kontakt med oss for å komme riktig i gang!
Kontakt oss på: 23 38 12 00 / kare.teigen@balco.no
Fordel
Medlemspriser

Andre fordeler