Boligbyggelagenes Medlemsfordeler logo
Håndverkerpoolen logo
Bolig og Interiør

Håndverkerpoolen

Dyktige fagfolk raskt tilgjengelig når du trenger det

KOBBL har samlet god håndverkerkompetanse i en «håndverkerpool»,  slik at du har dyktige fagfolk raskt tilgjengelig når du trenger det.

Ta direkte kontakt med våre utvalgte håndverkere.

Haget Rørleggerbedrift (Bademiljø)
Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Kontakt oss på oss på: Tlf 62 82 72 03

Kongsvinger Rørleggerservice
Kongsvinger Rørleggerservice har dyktige håndverkere, som yter god service. Vi samarbeider med flere yrkesgrupper ved behov. Vi leverer og monterer kun godkjente fra anerkjente leverandører.
Ring oss, så tar vi en befaring for å gi et gunstig pristilbud.

Kontakt oss på oss på: Tlf 62 81 63 25

OPTICE A/S
Vi er et firma som jobber med rengjøring av ventilasjonsanlegg, både i offentlige og private sektor. Våre kunder er alt i fra gatekjøkken, restauranter, skoler, barnehager, sykehjem, sykehus, borettslag, eiendomsselskap osv. Hovedkontoret vårt ligger på Kongsvinger – Rasta. Så er du opptatt av et godt inneklima – ren luft, bedre varmeøkonomi – lenger levetid på anlegget, og ikke minst å redusere fare for brann – vil vi være en naturlig samarbeidspartner for dere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, hvor vi kan befare og kartlegge et eventuelt behov dere har for en rengjøring. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt og uforpliktende for boligselskaper som bruker KOBBL som forretningsfører.

Tlf: 900 68 536, Jan T. Sandvik, daglig leder.

Comfort Kongsvinger
Comfort Kongsvinger kan tilby følgende tjenester og produkter: Totalrenovering bad, murer, flislegging, rørlegger, flisutsalg og baderomsbutikk med utstillinger.

Kontakt oss på oss på: Tlf 62 81 54 36.

Bygdeelektrikeren
Bygdelektrikeren er et firemannsfirma som har adresse på Skotterud, men har oppmøteplass på Kongsvinger. Vi kan ta på oss de fleste typer oppdrag. Er det for stort eller komplisert, pleier vi å samarbeide med andre om det. Vi har mest serviceoppdrag, mange bad og bytte av sikringsskap.

Kontakt oss på: 62 83 68 82
 
ØMF WITO AS - Serviceavdelingen
Serviceavdelingen kan bla. hjelpe til med: Rehabilitering og vedlikehold av boliger, hytter og driftsbygninger etc. Tilbygg, garasjer, mindre hytter, anneks, komplette løsninger på rehabilitering av bad, fundamentering, flislegging, rehabilitering av betongkonstruksjoner, muring av peiser og piper, skifte vinduer/dører/kledning/nytt tak, utbedre byggskader.

Kontakt oss på oss på: Tlf 95 98 35 55 (Kjell Ødegård)

Soltvedt Bygg
Tømrer og håndverkertjenester i Kongsvinger-regionen. Tre mann med lang erfaring. Opptatt av kvalitet og gjennomføring.
Ta kontakt for befaring og pristilbud!

Tlf: 916 35 675 / post@soltvedt-bygg.no

Firesafe – alt innen brannvern og brannsikring
Få oversikt – vi anbefaler en forenklet brannteknisk kontroll (branndører, brannskiller, rømningsveier, trapperom, manglende branntetting). Vi utfører; branntetting, installasjon og service på alle typer brannalarmanlegg, slokkeøvelser, etterlysende ledesystemer, lukking av avvik etter tilsyn fra brannvesen, kontroll og service på slokkeapparat/slanger, røykluker, brannstiger, brannmaling, branndører og mye mer. Stort eller smått, snakk med oss.

Kontakt oss på: +47 62 51 89 50 / support@firesafe.no
Fordel
Medlemspriser

Andre fordeler