Boligbyggelagenes Medlemsfordeler logo
Håndverkerpoolen logo
Bolig og Interiør

Leverandør & Håndverkerpool

Dyktige fagfolk raskt tilgjengelig når du trenger det

KOBBL har samlet god kompetanse i en pool,  slik at du har dyktige fagfolk raskt tilgjengelig når du trenger det.

Ta direkte kontakt med våre utvalgte leverandører og håndverkere.

HAGET RØRLEGGERBEDRIFT (Bademiljø)
Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.
Kontakt oss på oss på: Tlf 62 82 72 03

AS KONGSVINGER RØRLEGGERSERVICE
Kongsvinger Rørleggerservice har dyktige håndverkere, som yter god service. Vi samarbeider med flere yrkesgrupper ved behov. Vi leverer og monterer kun godkjente fra anerkjente leverandører.
Ring oss, så tar vi en befaring for å gi et gunstig pristilbud.
Kontakt oss på oss på: Tlf 62 81 63 25

OPTICE A/S
Vi er et firma som jobber med rengjøring av ventilasjonsanlegg, både i offentlige og private sektor. Våre kunder er alt i fra gatekjøkken, restauranter, skoler, barnehager, sykehjem, sykehus, borettslag, eiendomsselskap osv. Hovedkontoret vårt ligger på Kongsvinger – Rasta. Så er du opptatt av et godt inneklima – ren luft, bedre varmeøkonomi – lenger levetid på anlegget, og ikke minst å redusere fare for brann – vil vi være en naturlig samarbeidspartner for dere.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, hvor vi kan befare og kartlegge et eventuelt behov dere har for en rengjøring. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt og uforpliktende for boligselskaper som bruker KOBBL som forretningsfører.
Tlf: 900 68 536, Jan T. Sandvik, daglig leder.

COMFORT KONGSVINGER
Comfort Kongsvinger kan tilby følgende tjenester og produkter: Totalrenovering bad, murer, flislegging, rørlegger, flisutsalg og baderomsbutikk med utstillinger.
Kontakt oss på oss på: Tlf 62 81 54 36.

SOLTVEDT BYGG
Tømrer og håndverkertjenester i Kongsvinger-regionen. Tre mann med lang erfaring. Opptatt av kvalitet og gjennomføring.
Ta kontakt for befaring og pristilbud!

Tlf: 916 35 675 / post@soltvedt-bygg.no

GRANLI.NO
Vi utfører blåseisolering av nye og gamle hus. Vi har entreprenørvirksomhet med 8 tømrere og utfører betongsaging og kjerneboring. Vi hjelper deg med energiøkonomiserende tiltak.

Boligselskap som bruker KOBBL som forretningsfører får 5% rabatt og gratis befaring.
Kontakt oss på: Tlf: 911 95 911 / post@granli.no / www.granli.no

LAVENERGISYSTEMER
Balansert ventilasjon – rett i veggen

KOBBL tilknyttede boligselskap tilbys:
• Gratis CO2 måling i en leilighet.
• Gratis dimensjonering av luftskifte og varmegjenvinningsgrad i alle leiligheter.
• Gratis befaring i boligselskap.
• Spesialpris på test i en boenhet eller styrerom/vaktmesterkontor.
Kontakt oss på: Tlf: 944 76 073 / post@lavenergisystemer.no / lavenergissytemer.no

EIDSKOG OG KONGSVINGER SEPTIK AS
- Slamsuging av kummer
- Høytrykkspyling og rensing av alle typer rør både vann og avløp
- Rørinspeksjon med rapportering
- Rørfornying med foring
- Innmåling av kummer og ledningstraseer med landmålerutstyr og sonder
- Innlegging og retting i kartverk av VA ledninger og kummer
- Kloring og trykkprøving av vannledninger
Kontakt oss på: Tlf: 62 83 54 30 / post@eidskogseptik.no

EIDSIVA BREDBÅND
Eidsiva Bredbånd tilbyr internett og TV-løsninger til boligselskaper forvaltet av KOBBL i Innlandet Fylke. Boligselskapene får 15% rabatt på valgt kollektivt produkt. Ved nyinstallasjon i boligselskap vil Eidsiva Bredbånd bistå beboere med oppkoblingshjelp av medfølgende TV og bredbåndsutstyr ved behov. Tjenesten er inkludert i boligselskapets abonnementsvederlag.
Ta kontakt med: Key Account Manager for avtalen på tlf: 959 81 630 / larse.kirkeeide.vasslid@eidsiva.no

PROSJEKTRÅD INNLANDET AS
Vi er et rådgivningskontor på Kongsvinger med sivilingeniører, ingeniører og tekniske tegnere. Vi kan hjelpe dere med prosjektadministrasjon (prosjektledelse, byggeledelse, SHA koordinering og kostnadsberegning) og byggeteknisk rådgivning (beregninger, tegninger, byggemeldinger, lage konkurransegrunnlag, uavhengig kontroll, tilstandsanalyser og brannvernsplaner).
Kontakt oss på: 62 88 28 20 / post@prias.no

TOPOS ARKITEKTUR OG DESIGN
Vi hjelper deg med ditt spesielle behov innen arkitektur, landskap og plan. Vi gjør arkitekturprosjektering, stedsforming, landskapsplanlegging og arbeid som ansvarlig søker. Gjennom vår tverrfaglighet i arkitektur og planlegging kan vi skape gode fysiske omgivelser for ditt prosjekt. Våre prosjekter favner fra mindre til større boligprosjekter, næringsbygg, stedsutforming, regulering og planoppgaver. Vår tverrfaglighet gir nye perspektiver og helhetlige løsninger for våre kunder. Gjennom KOBBL tilbyr vi meget erfarne seniorarkitekter til rabattert pris.
Kontakt oss på: 996 24 027 / jon.guttormsen@toposark.no 

EIDSIVA ENERGI
Gjennom avtalen med KOBBL tilbyr vi rabatterte priser på installasjon av elbil-ladere og solcelleanlegg både til private husholdninger og til borettslag og sameier.
Kontakt ang. solcelleanlegg: Magnus Bakken | Produktsjef Sol Tlf. 997 99 120 | E-post: magnus.bakken@eidsiva.no www.eidsivaenergi.no/solceller/ Kontakt ang. hjemme lader: Torfinn Fæste-Belbo | Produktsjef Lading Tlf. 959 65 459 | E-post: torfinn.faeste-belbo@eidsiva.no 

NES BYGDESERVICE
Vi er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere og andre selvstendig næringsdrivende som kan levere et bredt spekter av tjenester, bla: Vaktmestertjenester, tre felling og stubbefres, vintervedlikehold (snørydding - strøing ++), grønt vedlikehold (plen - hekk - bed ++), renhold, flytting, rydding, bort kjøring, snekring, minirenseanlegg, hjemmetjenester og gravstell.
Kontakt oss på: Tlf: 63 90 48 00 / post@nesbygdeservice.no

JENS DAHL AS
Vi er autorisert elektro installatør, og utfører de fleste typer elektriske installasjoner. Våre lokaler ligger i Industriveien på Kongsvinger. Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat, eller for å se vår lille utstilling. Kontakt oss på: 62 81 44 83 / post@jensdahl.no

BALCO
Balco har all kompetanse i eget hus når det gjelder balkongprosjekter. Egen produksjon og produktutvikling i moderne og effektive lokaler. Ta kontakt med oss for å komme riktig i gang!
Kontakt oss på: 23 38 12 00 / kare.teigen@balco.no

RETURA
Vi hjelper deg med gode avfallsløsninger! Rabatt på 10m3 containere:
20% rabatt til boligselskap på transport av containere (utsett, tømming og avslutt),10% rabatt på avfallspris (restavfall, treverk og hageavfall), og fri containerleie i 7 dager.

 

Vi leier også ut Retura sekkene som kan brukes til restavfall, treverk og hageavfall.
• Liten sekk B95 H105 D95 kr 1000,- inkl. sekk, innhenting av full sekk og mva.
• Stor sekk B215 H105 D95 kr 1500,- inkl. sekk, innhenting av full sekk og mva.
Kontakt oss på: 62 88 85 30/ kongsvinger@retura.no

 

LIA MASKIN & TRANSPORT
Vi utfører gravearbeider for nye hus, hytter, næringsbygg, drenering, kabelgrøfter, VA anlegg, rehabilitering av vann og kloakk, grøntareal, all type vegarbeid og vintervedlikehold.
Vi kan hjelpe til med transport, maskin flytting og massetransport. Vi kan utføre rivning avbygg, landmåling, opparbeidelse av asfalt og belegningsstein, levering og oppsetting av
flere type murer, masseberegning og droneflyvning med foto/film og innmåling
Kontakt oss på: 911 51 222 / post@liamaskin.no

 

BYGGCOMPANIET
ByggCompaniet er et entreprenørfirma med lang og stor erfaring i alt fra prosjektledelse til mindre reparasjoner. Hovedkontoret ligger i Charlottenberg, men vi har en Norsk avdeling med kontor på Magnor. Kontakt oss på: 96 23 83 60 / info@byggcompaniet.eu

 

NORSK LEK OG PARK AS
Vi kan være behjelpelig med planlegging og utforming av lekeplasser og uteområder i ditt boligselskap. Norsk Lek og Park AS er en landsdekkende leverandør av lekeapparater og parkutstyr med både kontor og produksjonslokaler i Haugesund. KOBBLs kunder får 18% rabatt på alle prisede produkter i Den Norske Lekekatalogen 2020, samt pakkeløsninger inkludert fallunderlag og montering til faste rabatterte priser. Katalog er tilgjengelig for lesning og nedlasting på: www.lekogpark.no/katalog1/.Som en del av avtalen tilbys planlegging og utforming av lekeplasser og uteområder.

Kontakt oss på: 91 90 77 34 / oml@lekogpark.no

 

LEGALIS
Gjennom KOBBL får ditt boligselskap juridisk bistand til svært gunstige betingelser hos
advokatfirmaet Legalis. Uansett hva det gjelder – for eksempel krav mot entreprenør,
uenighet med myndigheter eller problemer med en beboer, får boligselskapene en gratis
innledende samtale. Videre bistand til 1500 kr eks mva. pr time. (ordinær inntil 3000 kr).
Advokatfirmaet Legalis har 30 advokater med høy kompetanse innen bl.a. fast eiendom.
Kontakt oss på: kobbl@legalis.no / 21 41 67 67 / Chat på https://legalis.no/kobbl

Fordel
Medlemspriser

Andre fordeler